Haber

Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünellerinde Sona Doğru

Şehrin trafiğini rahatlatmak için yapılan dev projelerden biri. Şahinbey

Trafik Yükünü Hafiflettik

ŞahinbeyBelediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, imkansız denileni yaptığını belirterek, ” GAZİANTEP Yollardaki araç sayısı her geçen gün artıyor. Görev alanımız dışında olmasına rağmen trafiği rahatlatmak adına yol çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özdemirbey Caddesi’ni iki şeritten 6 şeride çıkaralım dedik. Yapamazsın dediler ama yaparsan heykelini dikeriz. Çok kısa sürede Özdemirbey Caddesi’nin Sanat Okulu’ndan Düztepe’ye kadar olan kısmını 2 şeritten 6 şeride çıkardık. “Biz bununla yetinmedik. Düztepe-Dutluk kesimini de iki şeritten 6 şeride çıkararak şehrin trafik yükünü de azalttık” dedi.

Yeşilvadi Bulvarını hizmete açtık

Sadece Özdemirbey Caddesi’ni değil, YeşilVadi Bulvarı’nı da kente kazandırdıklarını belirten Başkan Mehmet Tahmazoğlu, “Şehrimizi doğudan batıya bağlayan 12 şeritli YeşilVadi Bulvarı’nı da kentimize kazandırdık. Şahinbey Oto Sanayi’yi de kurduk. Şehir merkezinde 40 yıldır çıkmayı bekleyen ve esnafımızı buraya taşıyan makinistlerin yeri Boğaziçi Bulvarı 1 “Hoşgör Meydanı’ndan Özdemirbey Caddesi’ne kadar olan .etabı açarak trafiğe nefes aldırdık. Bununla yetinmeyip Boğaziçi Bulvarı’nın 2. etabını da açarak Özdemirbey Caddesi’ni Şehreküstü Kavşağı’na bağlayarak İnönü Caddesi’ndeki trafik yükünü de ortadan kaldırdık” dedi.

Yeşilvadi Köprülü Kavşağı’nı 5 Ayda Tamamladık

Tüneller 2 Ayda Tamamlanacak

Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünellerinin yakın zamanda hizmete gireceğinin müjdesini veren Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Gaziantep’te bu bir ilk. Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri ile Şehreküstü Kavşağı’nı YeşilVadi Bulvarı’na bağlayacağız. Temellerini attık. “Betonlama çalışmalarımız ve aydınlatma çalışmalarımız hızla devam ediyor, iki ay içerisinde tünellerimizin tüm işlemlerini tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu