Haber

Nevşehir’de binlerce kişi Filistin için yürüdü

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarının ardından Nevşehir’de toplanan binlerce kişi Filistin için yürüyerek dua etti. Pek çok sivil toplum kuruluşu ve siyasi partinin kurduğu Milli İrade Platformu’nun düzenlediği yürüyüş, Borsa Kavşağı’ndan başlayıp Nevşehir Valiliği önünde sona erdi.

Nevşehir Milli İrade platformunun düzenlediği yürüyüşe Nevşehir Belediye Başkanı Dr. katıldı. Mehmet Savran, siyasi parti il ​​başkan ve yöneticileri, ilçe ve belde belediye başkanları, STK temsilcileri ile çok sayıda öğrenci ve vatandaşlar katıldı. İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki hastaneye saldırısında yüzlerce kişi hayatını kaybederken, Nevşehirlilerin Filistin’e desteği sürüyor. Nevşehir’deki sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu Milli İrade Platformu öncülüğünde “Büyük Filistin Yürüyüşü” düzenlendi. Borsa kavşağında toplanan binlerce kişi İsrail’e küfrederek Filistin’e destek vererek yürüyüş yaptı. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte STK temsilcileri ve vatandaşlar, ‘Kahrolsun İsrail’ gibi sloganlarla Filistin halkına ve işgale karşı direnişlerine destek vereceklerini duyurdu.

Borsa kavşağından başlayan yürüyüş, valilik önündeki Atatürk heykelinin önünde sona erdi. Burada Kur’an-ı Kerim okunduktan sonra Filistin halkı için dua edildi. – NEVŞEHİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu