Haber

Karacabeylilerin 50 yıllık hayali Gölecik Barajı’nda çalışmalar sürüyor

Karacabeylilerin 50 yıllık hayali Gölecik Barajı’nda çalışmalar sürüyor

BURSA – Son yıllarda aldığı büyük yatırımlar nedeniyle yatırımların merkezi haline gelen Karacabey’de 50 yıldır şehrin hayali olan ve hem tarımsal sulamaya katkı sağlayacak Gölecik Barajı yapım çalışmaları devam ediyor. ve kaliteli içme suyuna hız kesmeden devam.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, eski Belediye Başkan Yardımcısı Matlı, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan ve DSİ Bölge Başkanı Murat Şayan Gölecik Barajı’nda devam eden çalışmaları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Karacabey şanslı dönemini yaşıyor

Kent protokol çalışmaları hakkında teknik heyetten bilgi aldıktan sonra Belediye Başkanı Ali Özkan açıklamalarda bulundu.

Özkan, Karacabey’in yatırım anlamında nüfusa oranla en çok yatırım alan ilçe olduğunu dile getirdiklerini söyledi. Bu bir rüya projesi. Bölgemize tarımsal sulama açısından katkı sağlayacak ve Karacabey halkına kaynak suyu kalitesinde içme suyu kazandıracak bir projedir. Kanalizasyon, yağmur suyu, arıtma tesisleri ve içme suyu bordürlerinin yenilenmesi inşallah yaz sonunda bitirilecek. Modern, çağdaş içme suyu açısından “Biz bir sisteme sahip olacağız. Bu noktada çalışmaların takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

mazgirthaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu