Haber

Haluk Levent Devlet Bahçeli’nin Kendisini Hedef Almasına Jet Hızıyla Cevap Verdi!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde binlerce vatandaşımızı kaybettik. Felaketi yaşadığımız bu günlerde Devlet Bahçeli ortalarda yoktu. Bahçeli, bugün grup toplantısında günler sonra ilk kez konuştu. Bahçeli, yaptığı konuşmada Oğuzhan Uğur ve Haluk Levent’i sert bir şekilde hedef aldı. Ardından Haluk Levent, Bahçeli’ye jet hızıyla cevap verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin bazı değerlendirmelerde bulundu.

‘MHP nerede? Soranları ciddiye alıp cevap vermeyeceğim. Her yerdeyiz. Beton bloklar arasında hayat arayan, yetimlerin başlarını okşayan, tabutları omuzlayan, milletin derdine düşen yürekleriz biz. ‘Deprem bölgesinde her şey var, devlet yok’ diyenlere, nereye baksanız bütün ihtişamıyla devlet hakim,’ diyenlere söylüyorum. ifadeleri kullandı.

‘Kusura bakma kimse, ‘devlet yok’ diyen karakter fakirleri iç işgal cephesinde konuşlanmış işbirlikçi sefillerdir. Baksalar da göremezler, görseler de itiraf edemezler.” söz konusu.

Konuşmasında Haluk Levent ve Bahçeli Ahbap’ın kurucusu Oğuzhan Uğur’u da hedef aldı.

“Devletin yapamadığı, sakinleşip yetişemediği, ahbapların, babaların akbaba gibi kanat çırptığı nesi var? Devleti aciz gösterircesine sosyal medyaya akın edenler kestiğini ne zaman anlayacak? oturdukları dal?” söz konusu.

‘Kimin parası böyle bir tutku, kimin sınırı? Türkiye Cumhuriyeti devleti güçlüdür, her zorluğun, her sorunun, her mikrobun üstesinden gelmek mümkündür ve mukadderdir. AFAD aracılığıyla yardım ve desteğin sağlanması en doğru ve sağlıklı yoldur ve bu bizim beklentimiz ve davetimizdir.’ söz konusu.

“Devleti bir kenara itmek, kocakarı-çavuş ilişkileri üzerinden yardım toplamak ve bu bağlamda paralel bir hat oluşturmak devletin güvenilirliğine gölge düşürmektir ve bizce saygı duyulmaması gereken bir hatadır.” söz konusu.

‘Hatay’ın Antakya ilçesinde barajın patladığını ileri sürerek uydurma saçmalıklarını sosyal medyaya servis ederek afet bölgesinde tedirginlik, panik ve can kaybına yol açanlar kimler? Bu hırslılık kimin maliyeti ve kimin sınırı? Türkiye Cumhuriyeti devleti güçlüdür, her zorluğun, her sorunun, her mikrobun üstesinden gelmek mümkündür ve mukadderdir. AFAD aracılığıyla yardım ve desteğin sağlanması en gerçek ve sağlıklı yoldur ve bu bizim beklentimiz ve davetimizdir.’ açıklama yaptı.

Bahçeli’nin bu amaçla yaptığı açıklamanın ardından Haluk Levent, Twitter’dan yaptığı bir paylaşımla yanıt verdi. Levent, “Daha dün MHP’li milletvekilleri çadırkentimizi ziyarete geldi. Sayın Devlet Bahçeli’nin danışmanlarının onu yanılttığını düşünüyorum.” söz konusu.

Ayrıca Levent, Hatay MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’nın kendisini ziyaret ettiği bir videoyu da paylaştı.

Lütfi Kaşıkçı geçen gün “Bu saçma tartışmayı bırakalım, paylaşmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu