Yaşam

Ünlü fenomen Danla Bilic, Bioderma Photoderm güneş ürünlerinin dijital marka yüzü oldu

Danla Bilic, gücünü cildin kendisinden ve ekobiyolojiden alan güneş kategorisi Bioderma’nın fotoderm serisinin dijital marka yüzü, dermatologlar tarafından en çok tavsiye edilenleri geliştiriyor ve her cilt tipi ve aceleye uygun dermatolojik uzmanlık sunuyor. 20 Haziran Salı günü Feriye’de gerçekleşen lansmanda, keyifli fenomenin katılımıyla Photoderm’in çalışmaları tanıtıldı.

Her cilt sorunu için farklı çalışmalarla dermatolojik analizler sunmak Biyoderma, Photoderm Güneş Kollektörü Serisi Çok yüksek güneş koruması sunarak cildi hem UVA hem de UVB’ye karşı korur. Cildin savunma sistemini koruyarak %99,8 DNA koruması sağlar ve cildi güçlendirir. Üstelik cildi önemsediği kadar içeriğiyle de sualtı ekosistemini ve deniz canlılarını koruyan çalışmaların dijital marka yüzü ise ünlü fenomen. Danla Bilic oldu. Bu işbirliği 20 Haziran Salı günüFeriye’de düzenlenen lansmanla duyurulurken, eserler de tanıtıldı.

Photoderm dijital marka yüzü Danla Bilic, “ Güneşle aram iyi olsa ve yaz mevsimini çok sevsem de cildimin en hassas noktam olduğunu söyleyebilirim. Sağlıklı bir cilt için yaz kış güneş kremi kullanmayı asla ihmal etmiyorum. Dışarıya hiç çıkmasam bile içeride çekilen o çekimlerde kullanılan ışıklar bile cildi olumsuz etkileyip ciltte leke oluşmasına neden olabiliyor. Bu yüzden uzun zaman önce güneşin zararlı ışınlarına karşı cildimi korumak için kullanmaya başladığım Bioderma’nın Photoderm serisinden çalışmalar vardı. Dermokozmetik ve eczanede satılan bir marka olduğu için dermatoloğumun tavsiyesi üzerine aldım. Hassas ve lekeye yatkın bir cilde sahip olduğum için o günkü ihtiyacıma göre cilt tipime uygun Bioderma Photoderm güneş ürünlerini kullanıyorum. Genel olarak, leke eğilimli ciltler için bir güneş kremi olan Photoderm Spot SPF50+’ı yüzüm ve vücudum için günlük olarak kullanmayı seviyorum. koruyucu Photoderm Aquafluid Light SPF50+. Hatta son Miami tatilimi onunla geçirdim Photoderm Spot’u nereye gidersem gideyim götürüyorum

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu