Haber

Rizesporlu İbrahim Olawoyin: ‘Bu maçı kazanmamız lazım’

ÇAYKUR Rizesporlu İbrahim Olawoyin, “Süper Lig’de her maç zordur. Kimle oynarsanız oynayın aynı zorluktadır ve sonuçta sonuç 90 dakika sonra belirlenir. Bu yüzden ne pahasına olursa olsun bu maçı kazanmamız gerekiyor.” “

Süper Lig’in 12. haftasında pazar günü saat 16.00’da evinde İstanbulspor ile karşılaşacak Rizespor, hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Rizespor’un deneyimli oyuncusu İbrahim Olawoyin, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

‘BU MAÇI KAZANMAMIZ GEREKİYOR’

Gaziantep FK maçı psikolojisinden çıktıklarını belirten İbrahim Olawoyin, “Son maçın psikolojisinden çıkıp İstanbulspor maçına çok iyi hazırlandık. Antep maçını kazanmak istiyorduk ama maalesef sonuç oldu. İstediğimiz gibi olmadı. Hem takım arkadaşlarıma hem de teknik ekibe çok güveniyorum. Pazar günü kazanacağımızı söyleyebilirim.” “Gaziantep maçının ardından arkadaşlarımızla neleri olumsuz, neleri olumlu yaptığımızı konuştuk. İstanbulspor maçında yaptığımız olumlu şeyleri sürdürerek bu maçı da kazanmamız gerekiyor” dedi.

‘BEDEL NE OLURSA OLSUN KAZANMALIYIZ’

Süper Lig’de her maçın zor olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu Olawoyin, “Rakibimizi analiz ettik. Süper Lig’de her maç zordur. Kimle oynarsanız oynayın aynı zorluktadır ve sonuç 90’dan sonra belirlenir.” Dakikalar. Bu yüzden değeri ne olursa olsun bu maç bizimdir.” “Kazanmamız lazım” dedi.

‘TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Taraftarların evdeki performanslarına etkisinin çok yüksek olduğunu belirten Olawoyin, “Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onların itici gücünü maçlarda hissediyoruz. Bu bizim için her müsabakada önemli bir güç kaynağı.” Kendi evimizde oynuyoruz. Umarım iç sahada da iyi performansımızı gösterebiliriz.” .

ciftlik-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu