Haber

MHP Sivas 2.lik Milletvekili Adayı İlker İpek Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas 2. Sıra milletvekili adayı Av. İlker İpek, seçim çalışmalarına hız verdi. İlçe, köy, köy gezerek sıkılmayan İpek, son olarak Yıldızeli ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla birlikte merkeze geldi. Yıldızeli ziyaretinde ilk olarak muhtarları ziyaret eden İpek, ilçe muhtarlar derneğinde toplantı yaptı. İpek, Yıldızeli Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ettikten sonra esnaflardan dua ve destek istedi.

Ziyaretlerde 3 hilale sahip çıkan bizlere ve tüm vatandaşlara teşekkür eden İpek, “İlimizi Ankara’da ve bürokraside güçlü bir şekilde temsil edebilmek için 3 milletvekilimizle Ankara’ya gideceğiz. Halkı mahçup etmeyeceğiz” dedi. Bize inanan Sivas. Ulaşılmaz değil, her zaman yanlarında olan milletvekilleri olacağız. “Biz Türkiye’de yaşıyoruz. Bütün ailemiz burada, işimiz burada. Milletvekilleri herkesin rahatlıkla ulaşabileceği MHP listelerinde yer alıyor. Milletvekilimiz Ahmet Özyürek, halkın her kesimiyle yakından ilgilendi, şehrini unutmadı. Her fırsatta buraya geldi. Meclise gittiğimizde tek derdimiz Sivas ve Sivaslılar olacak” dedi.

İpek’i ziyaretlerinde Merkez İlçe Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, İdeal Ocakları İl Başkanı Rıfat Kalkan, İdeal Ocakları İl Başkan Yardımcısı Gökhan Karapınar ve örgüt üyeleri de eşlik etti. – SİVAS

gaziosmanpasa-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu