Yaşam

Kurtlar Vadisi’nin Sevilen Oyuncusunun Karakteriyle İlgili İtirafı Yıllar Sonra Şok Etti!

Türk televizyon tarihinin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi’nin sevilen oyuncusu Erhan Ufuk, canlandırdığı Güllü Erhan karakteri hakkında yıllar sonra yaptığı itirafla herkesi şok etti. Dizinin ve karakterinin kaderini kendi elleriyle değiştirdiğini söyleyen Erhan Ufuk izleyenleri şaşırttı.

Türk televizyon tarihinin en efsane dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi hala adından söz ettiriyor.

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Has Namal, Selçuk Sistem ve daha birçok başarılı ismin bir araya geldiği dizi, Türk televizyon tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

O dönem perşembe günleri abartısız tüm Türkiye nefesini tutarak ekran başına kilitlenmişti. Öyle ki o gün ve saatte sokakta kimse olmasın!

Aradan yıllar geçmesine rağmen yeniden başlayacağı iddia edilen ve popülaritesini hâlâ koruyan dizi hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Dizide Güllü Erhan karakterini canlandıran Erhan Ufak, verdiği bir röportajda karakterinin kaderinin nasıl değiştiğini anlattı.

Yıllar sonra verdiği kilolar ve yaşadığı değişimle gündeme gelen Erhan Ufak, Güllü karakterinin 3 bölümlük deneme süresi olduğunu itiraf etti.

“Raci ve Necati Şaşmaz benim çocukluk arkadaşlarım, aile dostlarımdı. Oyunculuk hayatımda hiç aklıma gelmemişti, beni de projeye dahil etmek istediler.”

“Eğitimim olmadığı için ‘3 bölüm deneyelim’ dediler. ‘İlk üç bölümde kendini ispatlarsan devam edersin ama ispat etmezsen diğerleri gibi ölürsün’ dediler.”

“Neyse ki bana verilen şansı değerlendirdim. 3. bölümü geçtik, başardım. Ama ben hala gelen senaryoya bakıyordum, ‘Acaba bu bölümde ölüyor muyum?’ söyleyerek.”

“Olumlu tepkilerden sonra eksikliklerimi gidermek için oyunculuk eğitimi almaya başladım.” Erhan Ufak, hala senaryolar aldığını söyledi.

Oyunculuğa devam edip etmeyeceği sorulduğunda “Oyunculuğu bırakmadım, devam etmek isterim. Güllü Erhan gibi iz bırakabilirim gibi bir rol gelirse kabul ederim” dedi. o cevapladı.

Erhan Ufak şu anda ‘Türk Sanat Akademisi’ adı altında Azerbaycan’da kurduğu oyunculuk eğitim stüdyosunda oyuncu olmak isteyen adaylara kamera önü oyunculuk dersleri veriyor.

Peki siz bu itiraf hakkında ne düşünüyorsunuz? Güllü Erhan olmasaydı dizinin seyri nasıl olurdu?

Yorumlarda buluşalım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu