Haber

Kısmetse Olur’un Melis’i evli sevgilisinden ayrıldı! İsyan etti ve paylaştı: ‘Herkes kendine yakışanı yapar’

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bir dönem çok izlenen evlilik programı Kısmetse Olur’un fenomen yarışmacıları yıllar sonra bile konuşulmaya devam ediyor. İlgiyle izlenen yarışmada iddialı tavrı ve keskin diliyle dikkat çeken Melis Buse Betkayan, geçtiğimiz günlerde evli sevgilisiyle gündeme geldi.

Kısmetse Olur’un Melis’ten ayrıldığını eski sevgilisine kınıyorum!

Yarışmaya katıldığı dönemin ardından programın kurgu olduğunu itiraf eden Melis Buse Betkaya’nın estetik sonrası hali çok gündem oldu. Yarışın ardından zaman içinde yüzünün büyük ölçüde değiştiği görülen fenomen isim, Instagram paylaşımlarıyla da gündemden düşmedi.

1992 doğumlu Melis Buse Betkayan, geçtiğimiz günlerde evli olduğu bilinen sevgilisi Reşit Bozdağ ile çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından “Esmer yarım” notuyla paylaştı. Takipçileri fenomen hakkında “Sizi elit olarak tanıyordum, yanılmışım”, “Okuduğum bölümle aramdaki uyum” gibi yorumlar aldı.

“Herkes kendi işini yapar”

Ünlü isim, bu kez de evli sevgilisiyle çekildiği fotoğrafların hepsini hesabından sildi. Ayrıldığını öğrenen ve sosyal medyada mesaj paylaşmaya başlayan Betkayan, “Benim hakkımda yaptığı açıklamaları atmamanızı rica ederim, bana atıp durma. İzledim. İstemiyorum” dedi. her mesajda bir daha hatırlamak için.Herkes kendine yakışanı yapıyor.Onun sayesinde çirkinleşmedim ve çirkinleşmeyeceğim.” söz konusu.

Betkayan’ın hesabında “Güzelim”, “Zenginleşiyorum”, “Sağlıklıyım” gibi olumlamalar paylaşması dikkat çekti.

haber-canakci.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu