Haber

Denizli’de futbol okulu kapılarını depremzedelere açtı

Denizli’deki Altınordu Pamukkale Futbol Okulu, afetin merkezi Kahramanmaraş olan bölgelerden depremzedelere ücretsiz ders verileceğini duyurdu.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Türkiye’yi derinden etkileyen depremlerin ardından birçok spor Okul kaynaklarını seferber etmeye devam ediyor. Altınordu Futbol Okulu, afet bölgesinden Denizli’ye gelen depremzedeleri tesislerine davet ederek örnek bir adım daha attı. Altınordu Pamukkale Futbol Okulu Başantrenörü Tolga İnan, depremden etkilenen 5-13 yaş arası çocukların rehabilite edilmesi için tesislerinin kapılarını açtıklarını belirterek, “Milletimiz büyük bir felaket yaşadı. Kapılarımızı sonuna kadar açtık.” . Altınordu Futbol Okulu olarak Pamukkale’de elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Deprem bölgesinden Pamukkale, Denizli’ye gelen vatandaşlarımıza duyuru olsun. 5-13 yaş arası çocuklarımızı rehabilite etmek için sizleri tesislerimize bekliyoruz.”

Tamer Yılmaz: “En kısa sürede onları hayata adapte etmeye çalışacağız”

Altınordu Pamukkale Futbol Okulu Antrenörü Tamer Yılmaz, “Milletimizin başı sağolsun. Türkiye büyük bir felaket yaşadı. Okul olarak toplandık ve bu çocuklar için ne yapabiliriz sorusuna cevap aradık. Onları hayata adapte etmeye çalışacağız. olabildiğince çabuk.”

Üveys Sever: “Buradaki herkesi seviyorum”

Malatyalı depremzede bir ailenin 11 yaşındaki oğlu Üveys Sever, şimdi de Altınordu Pamukkale Futbol Okulu’nda futbol okumaya başladı. Futbolu çok sevdiğini ve en büyük hayalinin futbolcu olmak olduğunu söyleyen Sever, “Malatya’da büyük bir depreme yakalandık. Altınordu Pamukkale Futbol Okulu beni buraya davet etti. Bana çok iyi bakıyorlar. Harikalar. Destek. Buradaki herkesi seviyorum ve hepsine teşekkür ediyorum.” dedi. – DENİZLİ

demre-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu