Ekonomi

Birevim’den ‘Birlikte Kolay’ kampanyaları 7. yılında

Birikim finans departmanının mimarı Birevim, 7. yılını özel kampanyalarla kutluyor. Birevim, Mayıs ayı itibarıyla Enflasyondan Korunma Kampanyası (EKK), İlk Konutum, Takas ve 7. Yıla Özel Kampanya ile tasarruf sahiplerini ev, araç veya işyeri sahibi yapıyor.

Birikim finans şubesinin mimarı Birevim, kuruluşunun 7. yılında tasarruf sahiplerine ayrıcalıklı kampanyalar sunuyor. Enflasyondan Korunma Kampanyası, İlk Evim, Takas ve 7. Yıl Özel Kampanyaları ile tasarruf sahipleri ev, işyeri veya araç sahibi oluyor.

Birevim, Mayıs ayının prestijiyle ‘Enflasyondan Korunma Kampanyası’ ile birikim hesabı açanlara, ev, araç veya işyeri sahibi olmak isteyenlere; Peşinatsız, düşük taksitli ve hızlı teslimat imkanı sunar.

Ev sahiplerine peşinatsız ve düşük taksitli fırsatlar sunan ‘İlk Evim’ kampanyası, 2. el araçları takas tekniği ile değiştirerek araç sahiplerine sunulan ‘Takas’ kampanyası ve ‘Süper Kampanya’ ile özel avantajlar sunuyor. ‘, çalışma maliyetinde avantaj veya 3 ay erken teslim avantajı sunuyor. Birevim, birikim finansmanı ile tanışmak isteyenleri şubelerinde bekliyor.

Birevim Genel Müdürü Av. Uzman Orak, “İlk günden beri amacımız herkesi tasarruf finansmanı ile tanıştırmak. İsteyen herkesin para biriktirerek kısa sürede ev, araç veya iş yeri sahibi olabileceğini biliyoruz. Bunu açıklamaya çalışıyoruz. BDDK tarafından verilen lisansımız ile nitelikli bir finans kuruluşu olarak özenle çalışıyoruz. Bugüne kadar 250 bine yakın ailenin birikimini gerçekleştirdik. 77 binine konut, taşıt ve işyeri finansmanı ulaştırdık. Her ay ortalama 2 bin aileye finansman ulaştırıyoruz.” söz konusu.

Birikim Finansmanının birlik gücüyle ulaşılan bir finansman kaynağı sistemi olduğunu ve tüm dünyada farklı isimler altında başarıyla uygulandığını belirten Orak, ülkemizde bugüne kadar 500 bin kişinin bu yöntemi tercih ettiğini ve amacını belirlediğini ifade etti. “Amacımız, Birikim Finansmanının faydalarını herkese anlatmaktır. Daha fazla insanın bu yolun avantajlarından yararlanmasını mümkün kılmak. Birevim olarak 2023 yılında 3 milyon kişiye, 2033 yılında ise 33 milyon kişiye ulaşmak istiyoruz. Kurulduğumuz ilk yıldan bu yana büyük başarılara imza attık, bölümün kutup yıldızı olduk ve büyüyeceğiz dedik. tasarruf finans dünyası. Bu sözümüzü 7 yıldır her koşulda koruduk. Yeni çağımızda daha çok kişiye daha fazla fayda sağlamak için ‘Hedeflere Birlikte Ulaşmak Kolay’ diyoruz ve her biri büyük avantajlar sunan Mayıs ayı kampanyalarımızı başlatıyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu