Haber

16 Ocak’ta Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

‘Güncel magazin haberleri neler? Bugün magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?’ gibi sorularınıza yanıt verecek tüm haberler için sizi doğrudan içeriğe yönlendirebiliriz…?

1.Fenerbahçe’nin 37 yaşındaki kaptanı ve eşi Amra Silaydzic-Dzeko kısa sürede ülkemize adapte oldu. Amra Silaydzic-Dzeko, paylaşımıyla takipçilerini kısa süreli nostaljik bir yolculuğa çıkardı. Aşka olan inancınızı tazeleyecek o anlar takdir edildi.

2. Gupse Özay’ın yeni filmi Lohusa’nın galası bugün yapıldı. Ünlü oyuncu Özay’ın eşi Barış Arduç’un hem film hem de Gupse Özay hakkında söyledikleri büyük beğeni topladı.

3. Atatürk 1881 – 1919 filminde Atatürk’ü canlandıran Aras Bulut İynemli, ‘Az önce Konuştum’ programında gazeteci Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtladı.

4. Geçtiğimiz günlerde Altın Küre Ödülleri’ne katılan ve güzelliğiyle hayran bırakan Ebru Şallı, bu kez Emmy Ödülleri’nde boy gösterdi!

5. Game of Thrones’la adını duyuran ünlü oyuncu Peter Dinklage ile Çaycı Hüseyin’i canlandıran Alpaslan Özmol’un benzerliği yıllar geçse de eskimeyen bir konu! Emmy Ödül Töreni’nde sunum yapan Dinklage, Çaycı Hüseyin’in yorumlarından kendini kurtaramadı.

6. Artık Sandık Kokusu dizisinde rol alan Özge Özpirinçci sürekli magazin gündeminde yer alıyor. Eşi Burak Yamantürk ile keyifli evliliğini sürdüren oyuncu, ikinci çocuk istemediğini hemen her fırsatta dile getiriyor. Özpirinçci bu kez de kızı Mercan’a neden tek çocuk olduğunu anlatacak bir açıklama buldu.

7. Suki Waterhouse da birçok ünlü gibi dün 75. Emmy Ödülleri’ne katıldı. Hamile isim giydiği kırmızı elbiseyle dikkat çekti.

Suudi Arabistan Profesyonel Ligi 8’inci gruplarından Al-Ehli grubunda forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral ve model eşi Heidi Demiral, geçtiğimiz günlerde taraftarlarını sevindirecek bir haberle karşımıza çıktı. İkinci çocuklarının müjdesini veren çift, bu kez Merih Demiral’in aile büyükleriyle buluştu.

9. Sinema dünyasının başarılı isimlerinden Gupse Özay, alanın popüler isimlerinden Barış Arduç’la nasıl bir ilişki yaşadığını ve bu aşkın nasıl evlilikle taçlandırıldığını anlattı.

10. Dünyaca ünlü müzisyen Jennifer Lopez, kendisini taklit eden travesti için harika bir sürpriz yaptı.

11. Geçtiğimiz aylarda Amerika’dan Türkiye’ye dönen Gökhan Özen estetik haberleriyle manşetlere çıkmıştı. Gökhan Özen’in bu habere yanıtı anında geldi. Ünlü müzisyen kaşlarını kaldırarak botoks iddialarını yalanladı ve çekilen görüntüde filtre olduğunu iddia etti.

12. Gazeteci İsmail Saymaz, geçtiğimiz günlerde arızasız bir İETT otobüsünün şoförüyle anlaşarak bozuk olduğunun gösterildiğini iddia etmişti.

13. Skandal açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla her zaman gündemde olan ve savunduğu her şeyin tersini yapan Tuğba Ekinci, daha önce kınadığı Cem Yılmaz’ın gösteri bilet fiyatlarını Ebru Gündeş’i eleştirerek övme kararı aldı. ..

14. Özellikle Gülşen’in bazı sözlerinin yıllardır dudaklarımızda olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz değil mi? Peki bu şarkı sözlerinden bazıları günümüze uyarlansaydı nasıl olurdu? Gülşen’in yaptığı paylaşım sayesinde artık meşhur Gülşen müziğini hep bu şekilde söyleyeceksiniz!

15. Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi ile inişli çıkışlı aşklarıyla hem spor hem de magazin gündemine damga vuran eşi Wanda Nara arasındaki tuhaf ilişkiyi bilenler, bu tuhaf ilişkiyi bilir. Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Icardi’yle ilk gecesini anlatan Wanda Nara’nın verdiği detaylar, herkese “vazgeç” dedirtmişti. bana şunu söylettirdi!

16. Geçirdiği estetik ameliyatlar ve imaj değişiklikleriyle sık sık gündeme gelen müzisyen Ceylan, katıldığı programda vasiyetini açıkladı.

17. Grammy Ödülleri yaklaşırken gecede sahne alacak isimler belli oldu! Grammy ödüllü bu müzisyenler izleyenleri sevindirdi.

18. Yalıçapkını’nın Seyran’ı olarak hayran kitlesini daha da genişleten Afra Saraçoğlu, sosyal medya paylaşımları ve kıyafetleriyle dergide kendine yer edinmeye devam ediyor. Ancak bu sefer reklam anlaşmasından elde ettiği kârdan bahsedeceğiz. Millet’ten Sercan Kısmet’in haberine göre bundan sonra Afra Saraçoğlu ile anlaşma yapmak çok zor olacak!

19. Güzel oyuncu Erin Moriarty, yüzündeki gözle görülür değişimle gündem oldu.

20. Rafet El Roman, müzik mesleğinin yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çekmeyi başarmış bir isim. Yüzünde yaptığı değişikliklerle herkesi kendine hayran bırakan ünlü müzisyen, estetik kaosuyla yeniden gündemde. Botoks yaptırdığını itiraf eden Rafet El Roman, pişmanlığını dile getirdi.

21. Bildiğiniz gibi Dilan Polat ve fenomen davası halen devam ediyor. Polat ailesi ve daha sonra tutuklanan diğerleri Kasım ayından bu yana cezaevinde. Dava görülmeye devam ederken Polat ailesinin değişen avukatları, davalara atanan yeni savcılar ve daha birçok konu gündeme geldi. Polat Ailesi davasında yeni atanan savcının “Aptal Davası”ndan tanındığı ortaya çıktı.

22. 2000’li yıllar denilince aklımıza pek çok ünlü isim gelse de en popüler olanlardan biri de Gökhan Özen’di. ‘Aramazsan Arama’ şarkısıyla hafızalarımıza kazınan Özen, uzun süre Amerika’da yaşadı. Geçtiğimiz aylarda Türkiye’ye dönen Gökhan Özen’in yüzündeki değişiklik dikkatlerden kaçmadı! Güzel şehzade Gökhan İhtimam, yüzündeki değişikliğin sebebini açıklayınca konuşulmaktan kendini alamadı.

23. Bildiğiniz gibi sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü isimlerimizden biri de Bergüzar Korel. Instagram’ı aktif olarak kullanan ünlü oyuncunun 2,2 milyon takipçisi var. Son olarak eşi Halit Ergenç’i paylaşan Korel, “Kanuni ne oldu?” söylememi sağladı.

24. yıl sonra oyuncu Yalçın Dümer, eski rol arkadaşı Hülya Avşar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Avşar’a, Dümer’in katıldığı televizyon programında “Hülya soyunurken gözlerim yaşarırdı” şeklindeki itirafı soruldu. Dergi muhabirleri hiç beklemedikleri bir cevap aldılar.

25. Oyuncu Ahu Yağtu, önceki gün Etiler’de bir alışveriş merkezinde yakalandı. Habertürk’ten Nazif Şahin Karpuz’un haberine göre Ahu Yağtu, eski eşi Cem Yılmaz ile olan nafaka davasının halen devam ettiğini belirterek, “Diğer iddiaları kendisine sorabilirsiniz.” o cevapladı.

26. En çok izlenen dizilerden biri olan Kızılcık Şerbeti’nden Umut Serkan Tınmaz, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Tınmaz’ın dizi ve ortağı Ceren Karakoç hakkında söyledikleri çok konuşulacak bir şeydi.

27. 75. Emmy Ödülleri törenine katılan sanatçı Selena Gomez, kıyafetiyle kırmızı halıya damgasını vurdu. Payetli elbisesi ve onu tamamlayan safir kolyesiyle görenleri büyüledi.

selcukluhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu